A dezvolta

A repeta aceleași succese înseamnă a întârzia în dezvoltare. (Miroslav Bustruc)

Adevărul este cel care-l satisface pe om în adâncul sufletului, îi dezvoltă forțele, îi înseninează zilele și-i procură ani de fericire. (Pedagogul Johann Heinrich Pestalozzi)

Atât optimistul, cât și pesimistul și-au adus contribuția la dezvoltarea societății. Optimistul a inventat avionul și pesimistul parașuta. (Gladys Bronwyn Stern)

Biserica este una singură, care se extinde prin dezvoltarea sa îmbrățișând mulțimea credinciosilor. (Sfântul Ciprian al Cartaginei)

Bucuria este starea de spirit normală a omului. Cu cât dezvoltarea intelectuală și morală a omului este mai ridicată, cu atât omul este mai liber și viața îi dă mai multă satisfacție. (Anton Pavlovici Cehov)

Cei care au succes în viață sunt cei puțini care sunt eficienți. Sunt cei puțini care au ambiția și puterea necesară pentru a se dezvolta. (Herbert N. Casson)

Cei care nu se amăgesc cu vorbe deșarte vor trebui să se întoarcă la Evanghelie și, sprijiniți pe experiența vieții, să mărturisească cinstit rolul ei unic în dezvoltarea societății omenești. (William James, fiziolog, psiholog și unul dintre cei mai vestiți pedagogi de peste ocean)

Cultura înseamnă dezvoltarea perfectă și egală a omului în toate privințele. (John Burroughs)

Dezvoltă-ți obiceiul de a fi în permanență focalizat asupra unui scop. (Herbert Harris)

Greșelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări întregi și se împiedică, pentru zeci de ani, viitorul ei. (Mihai Eminescu)

Luând în considerare starea actuală a programelor noastre, dezvoltarea software este clar magie neagră și nu poate fi numită știință inginerească. (Bill Clinton)

Prin procesul citirii se dezvoltă inteligența. (Herbert Harris)

Scopul vieții este dezvoltarea sinelui. (Oscar Wilde)

Știința este ultimul pas în dezvoltarea mentală a omului și poate fi considerată ca cea mai mare realizare a culturii umane. (Ernst Cassirer)

Teama de critică este de obicei fatală dezvoltării personale. (Herbert Harris)